Route

Route

In de namiddag kunnen er in de omgeving van Woerden files ontstaan, met name op de A12 en afrit 14. Volg P bij binnenkomst van Woerden de P bewegwijzering gaat naar de permanence. Deze garandeert dat u aan de juiste zijde van het parcours kunt parkeren. Voor een overzicht van de ligging kijkt u op onderstaande kaart.

Vanuit de richting Rotterdam, Den Haag en Leiden

Vanaf de A12 (afslag Bodegraven/Reeuwijk); richting Bodegraven; dubbele rotonde rechtdoor; Bodegraven en vervolgens bij 1e verkeerslicht rechtsaf (Broekveldselaan) richting Nieuwerbrug; helemaal uitrijden; rode brug over; bij rotonde rechtsaf richting Nieuwerbrug en vervolgens Woerden via de N458 (let op: 60 kilometer!).

Vanuit de richting Amsterdam

Vanaf de A2 afslag Vinkeveen, richting Vinkeveen (N201), daarna richting Woerden (N212).

Vanuit de richting Utrecht

Afslag Woerden, bij de entree in Woerden kunt u dan de bewegwijzering van de organisatie volgen (aanduiding: P).

Vanaf de N11 (afslag Bodegraven Noord)

Crolesbrug over richting Nieuwerbrug en vervolgens Woerden via de N458 (let op: 60 kilometer!). Dit is ook de rondweg om Bodegraven heen.

Bij de entree in Woerden kunt u dan de bewegwijzering van de organisatie volgen (aanduiding: P); dat scheelt u het doorsteken van de stad, omdat u aan de goede kant ten opzichte van de permanence Woerden binnen komt.

Kortom: ga op tijd van huis en volg de aanwijzingen “renners”. Met uw navigatiesysteem komt u niet op de plaats die u wilt bereiken. Zit u aan de stadskant van het parkoers dan is het bijna onmogelijk of met enorme vertraging om aan de andere zijde te komen.