Sponsoren

Sponsoren

Kiremko

Onze titelsponsor ontwikkelt, produceert en installeert machines voor de aardappelverwerkende industrie.
Website

BluePrint Automation

BPA is producent van computergestuurde, verpakkingslijnen voor het verpakken van uiteenlopende producten.
Website

Groenendijk Bedrijfskleding

De totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en PBM's in de Benelux.
Website

World Bearing Trade

Van dé lagerspecialist mag u verwachten dat we alles weten over lagers en alles wat daarbij komt kijken. Maar wij vinden uw productieproces, machines en behoeftes nog veel belangrijker!
Website

RODIZIO GRILL RESTAURANT SPIES & SPIJS

Geniet onbeperkt van onze heerlijke vlees- en vissoorten. Daarnaast is er een uitgebreide saladebar, desserts en onbeperkt drankjes.
Website

Versluys verkeerstechniek

Al meer dan een eeuw zorgt de Versluys Groep vanuit twee organisatieonderdelen voor veilige en goede wegen.
Website

Parts on Demand

'Maakt onderdelen slimmer, beter en efficiënter. Produceert lokaal en flexibel. Door industrieel 3D-printen.'.
Website

Romonta

Romonta specialist voor de met een onze kennis van conveyors zijn wij die schakel voor veel van uw collega foodbedrijven.
Website

Koti

KOTI zich ontwikkeld tot een concern met internationale vestigingen en een wereldwijde reputatie, waardoor de naam ‘KOTI’ inmiddels synoniem staat voor het meest uitgebreide assortiment van borstels.
Website

Titan Projects

Titan Projects loopt voorop in de procesindustrie op het gebied van apparaat- en systeembouw van de chemische, petrochemische en foodindustrie.
Website

Metaaldirect

wij zijn graag uw partner in het produceren van metaalproducten. Metaaldirect B.V. is een innovatief en modern bedrijf met als doelstelling u als klant snel, flexibel en optimaal van dienst te zijn.
Website

SMIT Paneelbouw

is een bedrijf dat de focus legt op het bouwen van besturingskasten en regelpanelen. Daarnaast bieden wij nog een breed scala aan extra diensten in de elektrotechnische en meet- en regeltechnische branche.
Website

vandervalk + degroot

van riool- en kolkenreiniging tot in het brede spectrum van rioleringsbeheer. Van reiniging, inspectie en advies tot reparatie, renovatie, en aanleg. Tot Asset Management, om onze klanten te ondersteunen in hun beheerstaken.
Website

drukwerkstudio.nl

is in Woerden is een lokale drukkerij waar u terecht kunt voor het drukken en DTP/ opmaak van o.a. zakelijk drukwerk, stickers, posters, reclamemateriaal, relatiegeschenken, geboortekaarten en trouwkaarten.
Website

Solar Nederland

De Technische Groothandel. Wij zijn jouw multifunctionele partner voor je dagelijkse business. Bekijk ons brede productassortiment in technisch installatiemateriaal.
Website

Insort

We are passionate about developing highly innovative and tailor‑made technologies for the classification and sorting of foodstuffs and providing them to systems integrators and food businesses.
Website

JATEC

richt zich op productie en assemblage van uw (fijn-)mechanische onderdelen en assemblages.
Website

Elea

Elea Pulsed Electric Field technology is able to restructure raw materials such as tubers, providing new product opportunities and enhancing process optimization for snack processing.
Website

Gouweleeuw Metaal

is leverancier van machinaal werk voor machinefabrieken. Wij maken van machine- onderdelen tot complete installaties.
Website

Packo Pumps

De specialist in hygiënische roestvaststalen pompen.
Website

Metaalindustrie Van Schaik

"vakmanschap is de weg naar kwaliteit'. Met deze doelstelling is Van Schaik al sinds 1964 hét vertrouwde adres wanneer het staal, roestvast staal of aluminium betreft.
Website

BLW Kunststoffen B.V.

Uw (complexe) product vervaardigen wij snel en goed, en in alle stadia van een project zorgen we voor een duidelijke meerwaarde.
Website

YONGLI Belting

Uw partner in transportband oplossingen
Website

FAM Industrial food cutting solutions

snijmachines voor de voedings- industrie. Wij leveren de oplossingen die nodig is voor het versnijden van fruit, groenten, noten, kaas, vlees en gevogelte, vis, chips & frieten.
Website

Technisch bureau Koppe

is een totaal leverancier op het gebied van fijnmechanische aandrijftechniek en machine-onderdelen. Van standaard aandrijfcomponenten tot totaal oplossingen voor uw aandrijf technische problemen.
Website

Solar Art

Zonnepanelen voor bedrijven Verduurzaam uw bedrijf met zonnepanelen
Website

QBTEC

Dé producent van professionele kook- en frituurinstallaties
Website

New Motion

Innovatief en betrouwbaar in conveyors en handling systemen die bijdragen aan een efficiënte en bedrijfszekere productie. De voedingsmiddelenindustrie is waar u ons het meest tegenkomt.
Website

Wiegmans we clean!

Meer dan een regulier schoonmaakbedrijf. Wij vinden het belangrijk om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Dit doen we door onze professionele aanpak en een vast aanspreekpunt voor elke klant.
Website

HD Ontwikkeling | Architectuur | Projectmanagement

Wij leveren een bijdrage aan de wereld om ons heen door het creëren van inspirerende en duurzame plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn.
Website

Ibuildings

ontwerpt en bouwt webapplicaties, mobiele apps, websites en back-ends. Robuust, veilig en onderhoudbaar. Afgestemd op uw online succes.
Website

Tsubaki

is a leading manufacturer of a wide range of industrial use power transmission components and equipment.
Website

Scholt Energy

Zakelijk energiespecialist We gaan altijd proactief op zoek naar de beste oplossing voor u. Alles met maar één doel: een langdurig partnerschap.
Website

Liquidificador

is een creatieve studio die helpt bij de vormgeving van al je content. Jij vertelt wat je nodig hebt, wij zetten jouw ideeën om in een tastbaar ontwerp.
Website

BUSCH VACUUM SOLUTIONS

VOOR ALLE VACUÜMTOEPASSINGEN Ongeacht uw proces of vereisten, wij hebben de optimale vacuümoplossing voor u.
Website

Van Leeuwen GWW

Wij voeren werkzaamheden uit aan o.a. wegen, bruggen en rioleringen voor gemeentes, waterschappen, aannemers en particulieren.
Website

Intralox

is the leading conveyance solutions provider helping move the world’s most critical products.
Website

SportLED Solution Provider

Goed voor sport, goed voor sponsors. Biedt sportclubs, sportbonden en organisatiebureaus multifunctionele communicatiemiddelen zoals LED Video Walls en LED Boardings.
Website

BROECK OUDEWATER | GRAND CAFÉ - HOTEL - AMBACHT

Het authentieke pand heeft een Grand Café met terras, serre, vergaderruimte en beschikt over 24 sfeervolle hotelkamers.
Website

Labour Link

Wij zijn de schakel tussen werknemers en werkgevers met een duidelijke focus op de internationale arbeidsmarkt. Wij kijken niet naar afkomst, maar naar wat mensen kunnen!
Website

Woerden 650 jaar

Wij Woerdenaren zijn én Eigen én Wijs. Woerdenaren zijn ondernemend en doen. Vaak ook op hun eigen wijze. En natuurlijk zijn Woerdenaren Wijs met Woerden.
Website

Jan van Dam

Jan van Dam Group van opslag, transport en douaneformaliteiten tot montage. We cover it all. Jan van Dam uw vertrouwde partner!
Website

Idaho Steel

began in 1918 as a small fabrication shop in downtown Idaho Falls, Idaho and has been transformed over its 100-year history into a leader in the potato processing equipment industry.
Website

HAIX®-SCHUHE

From a local shoemaker’s business HAIX has developed into a global player. HAIX is considered a top brand of functional shoes for fire fighters, police, and task forces worldwide.
Website

FALKE Ergonomic Sport System

FALKE ESS is specifiek gemaakt voor de anatomische behoeften van sport voor onbeperkte bewegingsvrijheid, optimale klimatologische omstandigheden en ultieme ondersteuning om comfort te ervaren terwijl je op je best presteert. FALKE ESS is developed to support athletes to Move Better, Feel Better, Perform better.
Website

Meindl Shoes for Actives

The evolution of the Island model into a true legend in the history of mountain boots could not have been foreseen. Who would have thought at the time of the first product idea that a model would still be successful after 30 years?
Website

Gasterij de Milandhof

voor al uw: Feesten, Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Buffetten, Diners, Lunch/ Brunch, Grill party's, Recepties, Vergaderingen * Party service * Sportfaciliteiten * Etc.
Website

Aquadis

Wij bouwen maatwerk software Ruim 21 jaar ervaring met Microsoft technologie: van eenvoudige webapplicaties tot en met het volledig automatiseren van bedrijfskritische processen.
Website

Rabobank

Een aandeel in regio Rijn en Veenstromen Samen met onze leden en klanten. Dat is Rabobank Rijn en Veenstromen.
Website

Bakkenes Totaal Dak

is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf dat sinds 1959 is gestart binnen de dakdekkersbranche en zich sinds 1979 specialiseert in duurzame daksystemen. Uw dak is onze passie!
Website

Roba Metals

is meer dan u denkt. Wij beheersen de complete keten van inkoop en verwerking in onze eigen smelterij, tot verkoop en logistiek. Wij leveren bewerkte materialen van de hoogste kwaliteit.
Website

PROMAD

Wij helpen u graag! Promad werkt diverse projecten uit voor opdrachtgevers in de bouw en civiele techniek. Dit in zowel de publieke- als private sector.
Website

Green4Print

neemt een vooruitstrevende positie in, in de grafische industrie. Wij streven naar duurzame en ecologische producten veilig en gezond zijn voor zowel de consument als voor de mensen die ermee werken.
Website

LM SYSTEMS EXPERT IN LINEAIRTECHNIEK

waarbij het draait om uiterste precisie, snelheid en volume. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze kracht is ons vermogen om met innovatieve oplossingen te komen.
Website

Twentebelt

Twentebelt is wereldwijd leidend als producent van metalen transportbanden
Website

Lamotec

is een vertrouwd adres voor al uw machinebouw, RVS en aluminium laswerk. Van tekening naar eindproduct daarvoor is Lamotec het aangewezen bedrijf.
Website

Optimum Sorting

is gespecialiseerd in optische controle- en sorteersystemen voor de voedingsindustrie, met een focus op verschillende producten zoals aardappelen, friet, groenten, noten, snoep en zeevruchten.
Website

Tolsma-Grisnich

ontwikkelt innovatieve totaaloplossingen voor het gehele traject van inschuren, bewaren, verwerken en verpakken van agrarische producten.
Website

HANS JONGERIUS

Renault, Dacia dealer te Woerden, IJsselstein en Gouda. Ook hebben wij een autoschadebedrijf, carwash, verhuurbedrijf, Renault Bedrijfswagens en een groot aanbod Occasions van alle merken
Website

FoodeQ Engineering

Triltechnologie & Food Processing Equipment van wereldklasse. Innovatieve maatwerkmachines die voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen.
Website

Würth

De Würth-Groep is met haar kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, wereldwijd marktleider.
Website

GPI

Uw leverancier voor procestanks, warmtewisselaars en andere proces apparatuur voor verwarmen, koelen, koken, mengen, homogeniseren, emulgeren, kristalliseren en bufferen.
Website

24x7 ICT

Wij nemen uw ICT all-in uit handen, 24×7 Wij leveren onze ICT diensten voor een vast bedrag per maand, inclusief support. Nieuwsgierig? Vraag de prijslijst op.
Website

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Voor elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vakwerk. En specialistische installaties, zoals brandmeldinstallaties, inbraakbeveiliging, KNX-installaties en datanetwerken.
Website

Plomp Installatietechniek

is uw loodgieter en installateur voor het verhelpen van lekkages en verstoppingen en het plaatsen van uw badkamer. Ook voor het installeren en het verhelpen van storingen aan uw centrale verwarming.
Website

De Vries en Verburg Bouw B.V.

BOUWEN OP KARAKTER betrouwbaar, betrokken en gedreven
Website

Stumabo International

Stumabo International, een fabrikant van precisiemessen voor de voedselverwerkende industrie, produceert enkele miljoenen messen per jaar.
Website

Van den Pol

is niet alleen de duurzaamste maar ook de slimste E-installateur van Nederland. Continu zoeken wij naar mogelijkheden om beter en efficiënter te werken. Dit doen wij allemaal vanuit het Groene Hart in Nederland.
Website

Metaalbewerkingsbedrijf Smit

ontwikkeling en productie van fijnmetalen halffabricaten voor eindproducten, van elke metaalsoort. Toegepast in jouw machine, gereedschap, systeem of instrument bijvoorbeeld.
Website

PKF Wallast

meer dan een accountantskantoor of belastingadviseur. Professionals met kwaliteit, passie en plezier. Met onze brede dienstverlening kunt u zich focussen op uw onderneming en heeft u alles onder controle.
Website

APEX DYNAMICS: MOVE FORWARD!

DÉ LEVERANCIER VAN SPELINGSARME TANDWIELKASTEN, TANDHEUGELS EN RONDSELS
Website

Apparatenfabriek "Aalsmeer

ontwerpt, engineert en fabriceert uw warmtewisselaar, buffervat of drukvat conform uw wensen. Alle processen hebben wij intern geregeld, zodat wij u vanaf het ontwerp tot en met de fabricage van dienst kunnen zijn.
Website

Orangeworks

is al meer dan 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie.
Website

Van Wijngaarden Administratie en Belastingadvies

Bent u als ondernemer net gestart, wilt u starten met ondernemen of bent u al jaren ondernemer? Dan zijn wij het kantoor voor het midden- en kleinbedrijf.
Website

Lindhout Technisch Artwork

BUREAU LINDHOUT VOOR AL UW 3D OPLOSSINGEN Producten en ideeën komen tot leven in 3D.
Website

P.E. Vianen IJZER- en METAALHANDEL

Inzamelbedrijf (Inkoop en verkoop) van ijzer en metalen. 0348 - 691 798
Website

De ReclameHelden

Wij verzorgen alles op het gebied van reclame, van visitekaartje tot complete beurstand.
Website

Food Partners

is een horeca totaal leverancier op het gebied van Food en Non-Food. Met een uitgebreid assortiment en ondersteunende diensten zoals bedrijfs-advies, innovaties en inspiratie.
Website

De Bruin

Voor recycling van Papier en Metaal
Website

TTS Woerden

digitale beeld en geluid oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Sterk in het vakgebied waarin de techniek oneindig veel en innovatieve mogelijkheden biedt.
Website