Sponsoren Kiremko Nacht van Woerden

Sponsoren Kiremko Nacht van Woerden

Zonder sponsoren zou de Kiremko Nacht van Woerden nooit kunnen plaatsvinden. Gelukkig kunnen we al jaren rekenen op een trouwe groep sponsoren.

Bedrijven als Kiremko, BluePrint Automation (BPA) en Groenendijk zijn al jaren als sponsor betrokken bij dit prachtige evenement.

Kiremko ontwikkelt, produceert en installeert wereldwijd machines voor de aardappelverwerkingsindustrie. Kiremko is al meer dan 10 jaar sponsor en sinds 2008 ook als titelsponsor aan dit prachtige evenement verbonden. Daarnaast is Kiremko sponsor van wereldkampioene tijdrijden Ellen van Dijk.

BluePrint Automation (BPA) is een echt Woerdens bedrijf. BPA is een wereldwijde producent van computergestuurde verpakkingsmachines voor het automatisch verpakken van onder andere chips en friet in dozen of trays. BPA is ook titelsponsor van de vrouwenwedstrijd en sponsor van wielrenster Floortje Mackaij.

Ook Groenendijk is een echt Woerdens bedrijf en is de totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de gehele Benelux met de focus op duurzaamheid. Dankzij Groenendijk lopen de vrijwilligers er ieder jaar tiptop bij.

Wij zijn blij met alle sponsoren die het ieder jaar weer mogelijk maken om dit prachtige evenement te organiseren!