Sponsors

Sponsors

Kiremko

Onze titelsponsor ontwikkelt, produceert en installeert machines voor het automatisch verwerken van aardappel en snack en bijproducten.
Website

BluePrint Automation

BPA is producent van computergestuurde, verpakkingslijnen voor het verpakken van uiteenlopende producten.
Website

Groenendijk Bedrijfskleding

De totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en PBM's in de Benelux.
Website

Falke

FALKE Ergonomic Sport System

FALKE ESS is specifiek gemaakt voor de anatomische behoeften van sport voor onbeperkte bewegingsvrijheid, optimale klimatologische omstandigheden en ultieme ondersteuning om comfort te ervaren terwijl je op je best presteert. FALKE ESS is developed to support athletes to Move Better, Feel Better, Perform better.
Website

RODIZIO GRILL RESTAURANT SPIES & SPIJS

Geniet onbeperkt van onze heerlijke vlees- en vissoorten. Daarnaast is er een uitgebreide saladebar, desserts en onbeperkt drankjes.
Website

Versluys verkeerstechniek

Al meer dan een eeuw zorgt de Versluys Groep vanuit twee organisatieonderdelen voor veilige en goede wegen.
Website

Romonta

Romonta specialist voor de met een onze kennis van conveyors zijn wij die schakel voor veel van uw collega foodbedrijven.
Website

Titan Project

Titan Projects

Titan Projects loopt voorop in de procesindustrie op het gebied van apparaat- en systeembouw van de chemische, petrochemische en foodindustrie.
Website

Roba Metals

Roba Metals

is meer dan u denkt. Wij beheersen de complete keten van inkoop en verwerking in onze eigen smelterij, tot verkoop en logistiek. Wij leveren bewerkte materialen van de hoogste kwaliteit.
Website

vandervalk + degroot

vandervalk + degroot

van riool- en kolkenreiniging tot in het brede spectrum van rioleringsbeheer. Van reiniging, inspectie en advies tot reparatie, renovatie, en aanleg. Tot Asset Management, om onze klanten te ondersteunen in hun beheerstaken.
Website

drukwerkstudio.nl

drukwerkstudio.nl

is in Woerden is een lokale drukkerij waar u terecht kunt voor het drukken en DTP/ opmaak van o.a. zakelijk drukwerk, stickers, posters, reclamemateriaal, relatiegeschenken, geboortekaarten en trouwkaarten.
Website

Titan Project

Woerden 650 jaar

Wij Woerdenaren zijn én Eigen én Wijs. Woerdenaren zijn ondernemend en doen. Vaak ook op hun eigen wijze. En natuurlijk zijn Woerdenaren Wijs met Woerden.
Website

Jan van Dam

Jan van Dam Group van opslag, transport en douaneformaliteiten tot montage. We cover it all. Jan van Dam uw vertrouwde partner!
Website

Idaho Steel

Idaho Steel

began in 1918 as a small fabrication shop in downtown Idaho Falls, Idaho and has been transformed over its 100-year history into a leader in the potato processing equipment industry.
Website

HAIX®-SCHUHE

HAIX®-SCHUHE

From a local shoemaker’s business HAIX has developed into a global player. HAIX is considered a top brand of functional shoes for fire fighters, police, and task forces worldwide.
Website

Meindl

Meindl Shoes for Actives

The evolution of the Island model into a true legend in the history of mountain boots could not have been foreseen. Who would have thought at the time of the first product idea that a model would still be successful after 30 years?
Website

Gasterij de Milandhof

voor al uw: Feesten, Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Buffetten, Diners, Lunch/ Brunch, Grill party's, Recepties, Vergaderingen * Party service * Sportfaciliteiten * Etc.
Website

Rabobank

Een aandeel in regio Rijn en Veenstromen Samen met onze leden en klanten. Dat is Rabobank Rijn en Veenstromen.
Website

Koti

KOTI zich ontwikkeld tot een concern met internationale vestigingen en een wereldwijde reputatie, waardoor de naam ‘KOTI’ inmiddels synoniem staat voor het meest uitgebreide assortiment van borstels.
Website

Twentebelt

Twentebelt is wereldwijd leidend als producent van metalen transportbanden
Website

Bakkenes

Bakkenes Totaal Dak

is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf dat sinds 1959 is gestart binnen de dakdekkersbranche en zich sinds 1979 specialiseert in duurzame daksystemen. Uw dak is onze passie!
Website