Route

Route

In de namiddag kunnen er in de omgeving van Woerden files ontstaan, met name op de A12 en afrit 14. Volg bij binnenkomst van Woerden de bewegwijzering naar parcours & permanence. Deze garandeert dat u aan de juiste zijde van het parcours kunt parkeren. Voor een overzicht van de ligging kijkt u op onderstaande kaart.

Vanuit de richting Rotterdam, Den Haag en Leiden

Vanaf de A12 (afslag Bodegraven/Reeuwijk); richting Bodegraven; dubbele rotonde rechtdoor; Bodegraven en vervolgens bij 1e verkeerslicht rechtsaf (Broekveldselaan) richting Nieuwerbrug; helemaal uitrijden; rode brug over; bij rotonde rechtsaf richting Nieuwerbrug en vervolgens Woerden via de N458 (let op: 60 kilometer!).

Vanuit de richting Amsterdam

Vanaf de A2 afslag Vinkeveen, richting Vinkeveen (N201), daarna richting Woerden (N212).

Vanuit de richting Utrecht

Afslag Woerden, bij de entree in Woerden kunt u dan de bewegwijzering van de organisatie volgen (aanduiding: renners).

Vanaf de N11 (afslag Bodegraven Noord)

Crolesbrug over richting Nieuwerbrug en vervolgens Woerden via de N458 (let op: 60 kilometer!). Dit is ook de rondweg om Bodegraven heen.

Bij de entree in Woerden kunt u dan de bewegwijzering van de organisatie volgen (aanduiding: renners); dat scheelt u het doorsteken van de stad, omdat u aan de goede kant ten opzichte van de permanence Woerden binnen komt.

Kortom: ga op tijd van huis en volg de aanwijzingen “renners”. Met uw navigatiesysteem komt u niet op de plaats die u wilt bereiken. Zit u aan de stadskant van het parkoers dan is het bijna onmogelijk of met enorme vertraging om aan de andere zijde te komen.