Nacht van Woerden

Home

Kiremko Nacht van Woerden

24e editie van de Kiremko Nacht van Woerden - dinsdag 22 oktober 2024

De Kiremko Nacht van Woerden is een internationale veldrit bij kunstlicht, georganiseerd in de historische Woerdense binnenstad. Het nachtelijke karakter zorgt voor een unieke entourage. 

Op dinsdag 22 oktober 2024 zal de 24e editie van de Kiremko Nacht van Woerden plaatsvinden. De Stichting Wielerronde Woerden gaat er weer een mooi wielerspektakel van maken.

Nieuws

Uncategorized

Fijne feestdagen!

Namens het bestuur van de Kiremko Nacht van Woerden wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en sportief nieuwjaar!

Lees verder »
Algemeen

Aftermovie 23e Kiremko Nacht van Woerden

Wij genieten nog na van de 23e Kiremko Nacht van Woerden. Wil jij dat ook?! Bekijk dan onze aftermovie!   Het was weer een geslaagde editie met leuke wedstrijden en veel publiek! Bedankt dat jij hieraan hebt bijgedragen en hopelijk tot volgend jaar, dus zet dinsdag 22 oktober 2024 alvast in je agenda! https://vimeo.com/882953291

Lees verder »
Wedstrijd info

Lars van der Haar winnaar 23e Kiremko Nacht van Woerden

Het is Nederlands kampioen Lars van der Haar weer gelukt om de Kiremko Nacht van Woerden te winnen! Laurens Sweeck, Pim Ronhaar, Lars van der Haar en Ryan Kamp waren aan elkaar gewaagd. Het was dan ook tot aan de meet spannend wie er met de winst vandoor zou gaan. Uiteindelijk wist van der Haar

Lees verder »