Nacht van Woerden

Home

Kiremko Nacht van Woerden

23e editie van de Kiremko Nacht van Woerden - dinsdag 24 oktober 2023

De Kiremko Nacht van Woerden is een internationale veldrit bij kunstlicht, georganiseerd in de historische Woerdense binnenstad. Het nachtelijke karakter zorgt voor een unieke entourage. 

Op dinsdag 24 oktober 2023 zal de 23e editie van de Kiremko Nacht van Woerden plaatsvinden. De Stichting Wielerronde Woerden gaat er weer een mooi wielerspektakel van maken.

Nieuws

Media

Aftermovie 22e Kiremko Nacht van Woerden

Wil jij ook nog nagenieten van de 22e Kiremko Nacht van Woerden?! Bekijk dan onze aftermovie! Wij kijken terug op een geslaagde editie met veel publiek en mooie wedstrijden. Bedankt dat jij hieraan hebt bijgedragen! We hopen je volgend jaar weer te zien!

Lees verder »
Wedstrijd info

Lars van der Haar wint voor de 6e keer

Bij de Elite mannen heeft Lars van der Haar voor de 6e keer de Kiremko Nacht van Woerden op zijn naam weten te zetten. Halverwege de wedstrijd reed hij weg van Quinten Hermans. Ryan Kamp kon lang het spoor van Van der Haar en Hermans volgen, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de

Lees verder »
Wedstrijd info

Kata Blanka Vas winnares bij de dames

Bij de Elite vrouwen heeft de jonge Hongaarse Kata Blanka Vas na een spannende strijd de 22e Kiremko Nacht van Woerden op haar naam geschreven. Wereldkampioene Marianne Vos, Puck Pieterse en de uiteindelijke winnares Vas reden lang bij elkaar. In de allerlaatste ronde wist Vas een gaatje te slaan en zo Vos en Pieterse achter

Lees verder »