KIREMKO NACHT VAN WOERDEN

22 OKTOBER 2019

NIEUWS

LARS VAN DER HAAR WEDEROM ONAANTASTBAAR

23 oktober 2019

Bij de Elite mannen was het opnieuw Lars van der Haar die liet zien dat er in Woerden niet met hem te sollen valt. Hij reed al vlot van zijn tegenstanders weg, maar door een lekke band werd hij bijgehaald door Joris Nieuwenhuis en de Spaanse Felipe Orts. Na een verbeten strijd kon Lars zich opnieuw van hen losmaken en de eerste plaats voor zich opeisen. Joris werd tweede en Felipe bezette de derde plek.

Foto Stefan van Essen

lars van der haar wederom onaantastbaar

MAUD KAPTHEIJNS WINT BIJ DE DAMES

23 oktober 2019

Bij de dames een harde strijd tussen Inge van der Heijden, Maud Kaptheijns en Laura Verdonschot. Maud Kaptheijns kwam als winnares uit de bus met Laura op plaats twee en Inge op plek drie.

Foto Stefan van Essen

maud kaptheijns wint bij de dames

MATHIEU VAN DER POEL START VELDRITSEIZOEN 2019/2020 IN DE KIREMKO NACHT VAN WOERDEN!

Mathieu Van der Poel start veldritseizoen 2019/2020 in de Kiremko Nacht van Woerden!

LARS VAN DER HAAR DE STERKSTE BIJ DE ELITE MANNEN

24 Oktober 2018

Bij de elite mannen was het Lars van der Haar die erop gebrand was de winst te pakken. Dat lukte; met op plek twee en drie Corne van Kessel en Joris Nieuwenhuis.

Lars van der Haar de sterkste bij de Elite Mannen

WINST MARIANNE VOS

24 Oktober 2018

Prachtige wedstrijden gisteravond met bij de vrouwen Marianne Vos als verdiende winnares. Ellen van Loy en Lucinda Brand gingen mee het podium op.

Winst Marianne Vos

HELEN WYMAN TREKT WINST NAAR ZICH TOE

24 Oktober 2017

In de GP Blueprint dameswedstrijd was het de Britse Helen Wyman die de zege pakte en Ellen van Loy uit België naar plek twee verwees. Ceylin del Carmen Alvarado werd sterk derde.

Helen Wyman trekt winst naar zich toe

LARS VAN DER HAAR WEER UITGESPROKEN WINNAAR

24 Oktober 2017

In de 17e editie van de Kiremko Nacht van Woerden is bij de Elite mannen Lars van der Haar er opnieuw met de winst vandoor gegaan. David van der Poel en Corne van Kessel stelden plek twee en drie van het podium veilig.

Lars van der Haar weer uitgesproken winnaar

DE SPANNING STIJGT!

14 Oktober 2017

De spanning stijgt! Over exact 10 dagen is het zo ver: aan de vooravond van de historische Koeiemart vindt de 17e Kiremko Nacht van Woerden plaats.

De spanning stijgt!

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MET ELLEN VAN DIJK

15 Juni 2017

Vandaag werd de samenwerkingsovereenkomst getekend tussen wielrenster Ellen van Dijk, Stichting Wielerronde Woerden, Hooftman Autobedrijven en Kiremko. Op naar Tokio 2020!

Samenwerkingsovereenkomst met Ellen van Dijk

MATHIEU VAN DER POEL RIJDT PODIUM IN WB MTB

28 Mei 2017

Dit weekend heeft Mathieu van der Poel laten zien dat hij ook op de MTB met de wereldtop mee kan. In de wereldbeker wedstrijd in het Duitse Albstadt pakte hij de tweede plaats achter wereldkampioen Nino Schurter.

Mathieu van der Poel rijdt podium in WB MTB

NIEUWSARCHIEF

Zie alle nieuwsberichten in het nieuwsarchief.

Nieuwsarchief