KIREMKO NACHT VAN WOERDEN

2020

21e Kiremko Nacht van Woerden, 

De 21e Kiremko Nacht van Woerden zal dit jaar worden gehouden op dinsdagavond 26 oktober 2021.

De Stichting Wielerronde Woerden is in overleg met de gemeente Woerden, de titelsponsors Kiremko en hoofdsponsor BPA om tot een volwaardig topsport evenement te komen zoals we andere jaren ook hebben geboden. Uiteraard zijn we hierin afhankelijk van de ontwikkelingen welke er zijn aangaande Covid. Het besluit tot doorgaan zal altijd zijn op basis van een gezamenlijke ‘corona analyse’, met daarbij aandacht voor gezondheid en veiligheid, sport en sportiviteit, mobiliteit en van bereikbaarheid en een gezonde financiële basis voor de toekomst.

 

Ook Lars van der Haar, vijfvoudig winnaar van de Kiremko Nacht van Woerden, zal weer graag aanwezig zijn! 

“Ik beschouw Woerden als mijn thuisparcours, ik woon immers relatief dichtbij en heb deze wedstrijd op mijn programma gezet” 

Wij zien er weer naar uit om er met elkaar weer een prachtige avond vol topsport van te maken, tot ziens op 26 oktober in Woerden!

Bestuur Stichting Wielerronde Woerden.

PROGRAMMA EN PARCOURS

SPONSORS

Het succes van de Kiremko Nacht van Woerden is mede te danken aan de inzet van onze sponsors. Zonder deze sponsors zou een evenement van deze omvang niet mogelijk zijn.

MEER INFO

DEELNEMERS

Ook dit jaar verschijnen
er weer vele toprenners aan
de start. De actuele deelnemerslijsten
zijn te vinden op de site van de KNWU.

MEER INFO

PERSCENTRUM

Iedere fotograaf of mediavertegenwoordiger die ons evenement / wedstrijden wil bijwonen, dient in het bezit te zijn van een Kiremko Nacht van Woerden - accreditatie.

MEER INFO