KIREMKO NACHT VAN WOERDEN

2020

SPONSORS

A large Woerdens event like the Nacht van Woerden can not take place without the support of our sponsors. Below an overview of partners supporting our event.

Kiremko

Onze titelsponsor ontwikkelt, produceert en installeert machines voor het automatisch vervaardigen van aardappels naar frites, snackproducten en overige bijproducten.

Kiremko

BluePrint Automation

BPA is producent van uiterst geavanceerde, computergestuurde, verpakkingslijnen voor het verpakken van zakken met snacks, diepvriesproducten etc.

BluePrint Automation

Rabobank

Een aandeel in regio Rijn en Veenstromen Samen met onze leden en klanten. Dat is Rabobank Rijn en Veenstromen.

Rabobank

Versluys verkeerstechniek

Al meer dan een eeuw zorgt de Versluys Groep vanuit twee organisatieonderdelen voor veilige en goede wegen.

Versluys verkeerstechniek

Inventive

Inventive de mooiste manier om winst te boeken. ERP systemen voor Windows en Apple computers.

Inventive

Green4print

Green4Print hanteert een ecofilosofie en bevordert samenwerking tussen bedrijven die zich inzetten voor een schoner drukproces en gezondere werkomgeving voor alle werknemers in de bedrijfskolom.

Green4print

Romonta

Romonta BV, 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Door de jaren heen hebben we honderden grotere en kleinere projecten verzorgt binnen de voedingsmiddelenindustrie en de material handling. Variërend van bulkhandling, robotinstallati

Romonta

Koti

Al 45 jaar lang is KOTI is onbetwist dé specialist als het gaat om de productie van borstels.

Koti

Idaho Steel

Idaho Steel has been in business since 1918. Through the years custom craftsmen have built and installed state of the art processing equipment in food processing

Idaho Steel

GEA Refrigeration

GEA Group is een van de grootste leveranciers voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala van andere verwerkende industrieen.

GEA Refrigeration

Packo Pumps

Packo Pumps de specialist in roestvaststalen centrifugaalpompen.

Packo Pumps

Gasterij de Milandhof

voor al uw: Feesten, Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Buffetten, Diners, Lunch/ Brunch, Grill party's, Recepties, Vergaderingen * Party service * Sportfaciliteiten * Etc.

Gasterij de Milandhof

Groenendijk bedrijfskleding

Groenendijk is een landelijke aanbieder van bedrijfsschoenen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Groenendijk bedrijfskleding

Telkamp Schoenen

Telkampschoenen.nl een paar sneakers, laarzen van Shabbies Amsterdam of stijlvolle herenschoenen van Floris van Bommel of Magnanni, je vindt ze allemaal bij Telkamp Schoenen.

Telkamp Schoenen

Liquidificador

Een ruim inzetbaar en creatief communicatiebureau, voor branding en promotionele (online) campagnes; ontwerp van websites, verpakkingen, logo's en huisstijlen, promotiemateriaal en advertenties.

Liquidificador

Twentebelt

Twentebelt is specialist in metalen transportbanden voor o.a. de foodprocessing, chemische-, farmaceutische- en verpakkingsindustrie.

Twentebelt

Tolsma-Grisnich

Tolsma-Grisnich is specialist op het gebied van efficient bewaren en primair verwerken van aardappelen, uien en wortels.

Tolsma-Grisnich

Jan van Dam Transport

Met ons gemotiveerde team en ons speciale materieel voeren wij nagenoeg elke transportvraag uit, zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Jan van Dam Transport

Labourlink

Labourlink is een landelijk opererend arbeidsbemiddelings- en adviesbureau.

Labourlink

Titan Projects

Gespecialiseerd in complexe lasmethoden en exotische materialen. En beschikken over ruime ervaring om de meest ingewikkelde processen in te richten en apparaten te vervaardigen.

Titan Projects

Kaaskado.nl

Via deze webwinkel kunt u snel een verrassend kado bestellen. Kaaskado.nl maakt van kaas een leuk kado om weg te geven en voor de renners om te winnen.

Kaaskado.nl

FAM

In Europa is FAM marktleider voor industriele snij oplossingen voor voeding.

FAM

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Groen & Aldenkamp is al bijna 100 jaar installateur en beheerst alle disciplines op installatiegebied; stand-alone of als totaalinstallateur.

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken

Concept Engineers

Concept Engineers levert innovatieve maatwerkoplossingen voor het sorteren van uw producten. U krijgt van ons constante kwaliteit, betrouwbaarheid en een optimale service.

Concept Engineers

Van Leeuwen GWW

De werkzaamheden richten zich op grondverzet en cultuurtechnische werkzaamheden. Maar ook materieelverhuur, de aanleg van beschoeiingen, bruggen en aan uw riolering

Van Leeuwen GWW

Reyco Systems

Reyco Systems is a leader in innovative food processing technology, providing oil and moisture removal, food and waste conveying, and UVC decontamination systems to food processors worldwide.

Reyco Systems

van den POL

Van den Pol installeert vanuit het hart. Wij werken met passie vanuit het hart van Nederland. Van den Pol is gevestigd in het Groene Hart van Nederland, een prachtige uitvalsbasis met een landelijk bereik.

van den POL

Van Rooijen Grafisch

A printing company producing from one business card to a complete book and everything in between. Also websites and panoramic photography.

Van Rooijen Grafisch

Woerdense Courant

De Woerdense Courant voor al het nieuws uit Woerden en omgeving.

Woerdense Courant

De Reclameplakkers

De Reclameplakkers is de helpende hand bij het aanbrengen van uw beeld en boodschap op de meest uiteenlopende materialen.

De Reclameplakkers

VDL Systems

VDL Systems is actief in de engineering, productie en installatie van machines en interne transport- en logistieke systemen voor voornamelijk OEM ers van Food Processing Equipment.

VDL Systems

QBTEC

QBTEC is producent van professionele kook- en frituurinstallaties en is de naam van de overkoepelende organisatie voor 6 A merken: Kiremko, Perfecta, Smitto, Qook!, Adieu en Hifri.

QBTEC

ETL INTERNATIONAL

LOCAL BUSINESS. GLOBAL VISION. MORE THAN 200.000 CLIENTS know why you have decided on ETL.

ETL INTERNATIONAL

vandervalk+degroot

Reiniging, inspectie en renovatie van afvalwatersystemen, zijn van essentieel belang. vandervalk+degroot is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van deze natte infrastructurele werken.

vandervalk+degroot

Gouweleeuw Metaal

Leverancier van machinaal werk voor verschillende machinefabrieken. Van machine- onderdelen tot complete installaties.

Gouweleeuw Metaal

Lamotec

Bij Lamotac verzorgen ze bijna alles op het gebied van roestvast staal, wij zijn gespecialiseerd in machinebouw.

Lamotec

Orangeworks

Alle machines en apparaten die Orangeworks ontwerpt, fabriceert en installeert hebben een gezamenlijk kenmerk. betrouwbaarheid.

Orangeworks

Stone Cold

Stonecold airconditioning actief in het onderhouden en installeren van klimaatinstallaties, alsmede het verlenen van optimale service aan klimaatinstallaties.

Stone Cold

Interesse om de Kiremko nacht van woerden te sponsoren?

Naast uitgebreide vormen van relatiemarketing en mogelijkheden tot netwerken biedt de Kiremko Nacht van Woerden u veel ruimte voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Dit unieke evenement is een geweldige gelegenheid om als sponsor bij een zeer groot en breed publiek onder de aandacht te komen.

CONTACT FORM